Winkelwagen

Neem contact op: +31(0)118 – 74 99 86

Vanaf €20,- gratis verzenden.

Spierolie: muscle oil bij ochtendstijfheid

Iedereen heeft wel eens ervaren wat het is als het bewegen niet allemaal even soepeltjes en fijn gaat. Bij de een is bijvoorbeeld het ouder worden de oorzaak en willen de gewrichten en spieren ‘s morgens niet op gang komen.

Muscle oil nu tijdelijk van € 34,95
voor slechts €29,95 + Gratis verzenden! Uw voordeel €5,-

Oorzaak ochtendstijfheid

Gewrichten worden minder soepel met het verstrijken van de jaren. Het bindweefsel wordt minder elastisch, de hoeveelheid kraakbeen neemt af en de vloeistof in het gewricht, het Synovia, wordt minder. Tijdens de slaap staat bovendien de bloedsomloop ook op een lager pitje. Dat alles kan leiden tot ochtendstijfheid.

Ook weer soepel uit bed

Masseer ‘s avonds voor het naar bed gaan een paar druppeltjes Muscle Oil in op de plaatsen van de ochtendstijfheid. Indien nodig kun je dit ‘s ochtends nog eens herhalen, dit is echter meestal niet nodig. Ervaar zelf het verschil.

Houdt je spieren en gewrichten soepel

Probeer eens onze spierolie: Muscle oil. Masseer zachtjes een paar druppels in op de vingers en de handen. Even laten intrekken en merk zelf hoe de natuurlijke ingrediënten uit de planten in de Muscle oil je spieren weer soepel maakt en de gewrichten soepel houdt.

Spierolie muscle oil

De spier- en gewrichtskruiden in onze spierolie  Muscle
Oil worden stuk voor stuk al door de eeuwen heen succesvol gebruikt. Het is de unieke en de bijzondere combinatie aan hoge concentraties uit de verschillende planten in de spierolie, die je echt helpen om de spieren weer soepel te maken en goed zijn voor het
behouden van soepele gewrichten.

Nu tijdelijke aanbieding bij-spierpijn.nl

Bestel Muscle oil en betaal geen € 34,95 maar slechts €29,95 + Gratis verzenden! uw voordeel €5,-

Snelle levering

Voor 14:00 besteld, morgen in huis

Niet tevreden, geld terug

Niet tevreden, geld terug

Wereldwijde levering

Vanaf €20,- gratis bezorgen

100% Veilig betalen

PayPal / ideal / bancontact